Träningsbloggare som skriver om CrossFit

Att läsa träningsbloggar är ett bra sätt att hålla träningsmotivationen uppe och för att få nya tips till träningen. Men på samma sätt som det finns tusentals olika sätt att träna på så finns det även tusentals olika träningsbloggare. Som utövare av CrossFit så läser man inte gärna träningsbloggar som fokuserar på isolerade styrkeövningar eller enbart muskeluthållighet, som exempel. Den som utövar CrossFit vill förstås även läsa träningsbloggar som skriver om just CrossFit!

Sveriges bästa träningsbloggare inom CrossFit

Ifall du inte har börjat träna CrossFit redan, så får du antagligen stor lust att söka reda på närmaste CrossFit-box efter att du tagit en titt på inspirerande CrossFit-träningsbloggare. Här kommer tips på några av Sveriges bästa träningsbloggare inom CrossFit just nu!

Topp 6 CrossFit träningsbloggare

1. Team Reebok

Några av Sveriges bästa CrossFit-atleter som aktivt bloggar om sin träning, med målet att sprida CrossFit överallt i Sverige. CrossFit-atleterna som bloggar på Team Reebok är förebilder för många CrossFit-utövare, och åker runt i Sverige på olika event och tävlingar. På träningsbloggen turas atleterna om att skriva och uppdatera med inspirerande inlägg om CrossFit.

crossfit blogg

2. Linas träningsblogg

Lina är en finlandssvensk PT och fysioterapeut som aktivt tränar CrossFit, men också andra sporter som exempelvis kitesurfing. På träningsbloggen kan du läsa inspirerande träningsinlägg och få hjälp med allt från tekniktips till träningskläder.

linas träningsblogg

3. Tumadres.se

Teresa som bloggar på alltomföräldrar.se är personlig tränare och kostrådgivare. Hon tränar CrossFit aktivt och skriver både tänkvärda inlägg om träning och ett och annat vardagsinlägg. En skön blandning av träning och vardag!

crossfit träningsblogg

4. CeciliaFolkesson.se

Cecilia som driver bloggen ceciliafolkesson.se är kostrådgivare inom lågkolhydratkost, men bloggar också en hel del om träning och CrossFit. Inspirerande recept, vardagsinlägg och träning.

crossfit blogg

5. Livet är härligt

Felix är personlig tränare och Crossfit-atlet, som driver träningsföretaget Livet är härligt och bloggar under samma namn. Felix’s träningsfilosofi är att må bra, ha roligt och utvecklas, och jobbar aktivt för dessa mål, framförallt under CrossFit-passen.

träningsbloggare crossfit

6. CrossfitMalin

Malin är en riktigt duktig på CrossFit och skriver blogg om träningen för att följa med utvecklingen. Malin tävlar även i CrossFit, och postar mycket bilder och videon från träningarna. Duktig är hon!

träningsblogg crossfit

Det här var några tips på bra träningsbloggar om crossfit som det lönar sig att kolla in om du är sugen på träningsinpiration om just CrossFit. Har du några andra tips på bra träningsbloggare inom crossfit som du tycker borde stå med på listan? Tipsa isåfall med en kommentar på sidan.