Tränarna har ordet

En dröm blir sann..

Med hetta och glöd kokade våra otåliga hjärtan i tumult. Nu var det bestämt, vi skulle skapa ett barn tillsammans. Vi svor på att bära det lilla miraklet fulla av kärlek och engagemang. Förväntningarna var höga och namnförslagen började hagla. Några namn var tagna och andra var alldeles för pretentiösa. Suck! Hur skulle detta gå? Kreativiteten överhettades och skämten blev sådär sura som de bara kan bli när hjärnan snurrat på högvarv alldeles för länge, men någonstans där i dimman växte namnet fram. Det började som ett skämt, men vi insåg snart hur genialiskt det var för oss. Leendet följde automatiskt med när man sa det, CrossFit YesBox, och vi ville förknippas med glädje! Och hur många gånger behövde man höra namnet innan man la det på minnet?

Nåväl ett namn var bara ett namn, nu kom vi till allt som skulle rymmas därunder. Drömmarna var enorma. Det praktiska såsom lokal och material fick vi börja med att måla upp, Planerna efter några glas rödvin myntade ut i inomhusbassäng, löparbana, lianer, 8 m hög klättervägg med mera. Tyvärr (eller kanske tur det) kom pappa plånbok och slog oss på fingrarna. Vi samlade våra idéer, lade några i tryggt förvar under madrassen och letade lösningar som rymdes inom budgeten. Det blev en box på ca 20 kvm som rymmer så mycket kärlek att det är löjligt. Vi hittade även en enorm yta till lokal med världens högsta tak till inga pengar alls, alldeles utomhus. Det var här vi skulle börja, fylla en box och luften utanför med kärlek. Med omsorg valde vi skivstänger, kettlebells, ringar, hopprep med mera och smällde till med en fet rigg att dra upp på tomten!

Någonstans mitt i allt arbete lyckades vi även göra en logga. Vi valde att göra ett handavtryck som är en symbolik för den naturliga rörelsen och varje hand är unik, likaså du. Självklart bjuder våra överhettade hjärnor dessutom på lite kliché: Det är hos oss det händer!

Så, nu står vi här tre förväntansfulla tjejer som vill inspirera och ta med dig på samma häftiga resa som vi stigit på! Vi vill bjuda på litervis med svett och en och annan tår, men framförallt fruktansvärt mycket glädje!

Fortsättning följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *