Ny gemenskap på nätet för fitnessintresserade

I dagarna så har en ny webbplats för fitnessintresserade mjukstartats. Det är fitspire.com som är en sida där du kan hitta personliga tränare på nätet, köpa träningsprodukter, hitta intressanta träningsbloggare och mycket mer.

Fitspire ännu bara på Danska

Fitspire lanseras först i Danmark för att sedan med stor sannolikhet även komma till andra länder och språk. Redan nu kan man hitta hundratals personliga tränare och professionella inom fitnessbranschen i Danmark.

Fitspire bloggportal och webbutik

På fitspire så kan alla professionella även blogga. Även träningsbloggare som inte erbjuder personlig träning får blogga där. Genom att samla en stor del träningsbloggar på ett ställe så kan alla få lite nytta av varandra, och alla kan hitta fler intressanta bloggare att följa. Eftersom fitspire även är en webbutik så kan även bloggare tjäna pengar på att skriva om sina favoritprodukter. Det blir helt enkelt en bra helhet av det hela.

Crossfit då?

Som besökare på denna sida är du säkert mest intresserad av Crossfit-delen, och så klart kan du även hitta crossfit-inspiration och boxar på Fitspire. Är du i köpenhamn och vill köra lite crossfit så finns redan ett tiotal crossfit-boxar representerade.

crossfit fitspire