Camilla

– Certified CrossFit Level 1 Trainer
– Tyngdlyftarinstruktör Steg 1 (Svenska Tyngdlyftningsförbundet)

Varför tränar Camilla CrossFit?

”Jag älskar utmaningar. Alla sorters utmaningar. I och med det passar CrossFit mig som handen i handsken. Varje dag, varje pass och varje övning är en ny utmaning. Det handlar inte bara om att göra en snabbare tid eller fler varv, utan om att varje dag även utmanas tekniskt. Jag utmanas till att prestera mitt bästa vid varje tillfälle.

För mig innebär CrossFit så mycket mer än att träna. För mig är CrossFit mitt sätt att leva och göra mina val. CrossFit har lärt mig att inget är omöjligt, att träning ger resultat och att man kan ha otroligt roligt under tiden! CrossFit har lärt mig uppskatta det naturliga.CrossFit har fått mig att förstå vikten av att ta hand om mig själv på alla plan.

CrossFit har gett mig mer än bara styrka, kondition och smidighet. Det har gett mig en gemenskap och ett community där jag får hänga, svettas, lyfta och skratta med likasinnade – en gemenskap och ett community där vi välkomnar alla oavsett vilken form, ålder, kön, religion etcetera man har. Välkommen även DU!”

Träningsbakgrund:

  • Spelade fotboll och handboll som yngre (tänk hur mycket roligare fysträningarna hade varit med CrossFit som bas!).
  • Genomförde en Klassiker Halva 2009.
  • Genomförde en Svensk Klassiker 2011-2012
  • Gyminstruktör inom en av Sveriges största föreningar